Besplatna dostava za narudžbe preko 39.82 €

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Izjava o privatnosti

BIOMUNDUS d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici BIOMUNDUS d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Dodatno, klijent je dužan napisati i pravovremeno dostaviti izvršitelju web usluga:

Kratki tekst o prodajnom mjestu
Prodaja će se vršiti isključivo preko weba. Roba će se slati kupcu dostavom

Kratki tekst o proizvodima i/ili uslugama

SORION – kozmetički proizvod u 4 oblika – krema, šampon, losion i sapun

Uvjeti prodaje (uključujući plaćanje, dostavu, reklamacije)

Karticama i pouzećem.
Dostava će se naplaćivati.
Reklamacije će se prihvaćati u zakonom defininiranim slučajevima

DOSTAVA

Dostava će se naplaćivati.

Proizvode je moguće naručiti za dostavu na području Republike Hrvatske, prema uvjetima koji vrijede za svako područje dostave, a ovise o načinu slanja.

  • do 7 radna dana za područje Hrvatske, osim ako nije drukčije istaknuto uz proizvod.
  • do 10 radnih dana za područje otoka, osim ako nije drukčije istaknuto uz proizvod.

Dostava na području Republike Hrvatske obavlja se dostavne službe po izboru Biomundus d.o.o. navesti Vašu tvrtku. Moguće je dogovoriti dostavu po želji kupca ukoliko kupac prije narudžbe postavi upit za željenu opciju dostave putem emaila: info@biomundus.hr navesti
U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda.
U cijenu proizvoda nije uključena dostava, osim ukoliko nije drukčije naznačeno (naznaka „besplatna dostava“).
Dostava se obavlja sukladno uvjetima dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavne službe.
Ako se proizvod koji je upućen kupcu odnosno primatelju vrati u “Biomundus d.o.o.navesti Vašu tvrtku” jer nije uspjela izvršiti dostavu, kupac će o tome biti obaviješten e-mailom.

REKLAMACIJE

Upite o proizvodima možete uputiti u pisanom obliku na našu adresu ili e-poštom na info@biomundus.hr navesti email , u skladu s člankom 8. Zakona o zaštiti potrošača. Kritike, komentare i pohvale možete slati e-poštom na info@biomundus.hr navesti email

U slučaju da je kupac iz bilo kojeg razloga nezadovoljan uslugom, ili kupljenim proizvodom može uputiti prigovor na adresu e-pošte info@biomunud.hr navesti email ili pismeno na adresu: Biomundus d.o.o. Vodnikova 5, 10000 Zagreb navesti podatke
Kupac ima pravo na opravdani prigovor i na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • Isporuka robe koja nije naručena
  • Isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

U slučaju zahtjeva za povratom robe iz opravdanih razloga, kupac je dužan uputiti pisani prigovor i to e-mailom na info@biomundus.hr navesti email, ili pismeno na adresu: Biomundus d.o.o. Vodnikova 5, 10000 Zagreb navesti adresu
Radi što bržeg utvrđivanja narudžbe na koju kupac ima prigovor, kupac bi trebao navesti broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime. Biomundus d.o.o.„navesti tvrtku“ će potvrdit primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja a odgovor po čl.10.st.5. Zakona o zaštiti potrošača mora stići u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.
Uvažit ćemo sve razumne pritužbe i reklamacije. Vaše pritužbe i reklamacije ćemo nastojati riješiti u najkraćem mogućem roku. Reklamacije priznajemo samo ako je proizvod neispravan ili oštećen, te se još uvijek nalazi u originalnoj, neoštećenoj ambalaži. Molimo Vas da po primitku pregledate primljene artikle i u roku od 48 sati podnesete reklamaciju. Utvrdimo li da je artikal oštećen ili neispravan kupcu nudimo zamjenu ili povrat novca. Povrat novca može se vršiti isključivo na račun uplatitelja.

 

Sorion.hr prikuplja i obrađuje osobne podatke Korisnika – koje je Korisnik dobrovoljno ostavio putem kontakt obrasca, prijave na newsletter ili tijekom kupnje proizvoda – a koje može koristiti u svrhu slanja elektronskom poštom obavijesti o promotivnim akcijama i drugim informacijama vezanim za poboljšanje informiranosti o proizvodima predstavljenim na stranici Sorion.hr.

Ne prikupljamo podatke o djeci. Uvjerimo li se kako su takvi podaci preneseni nama bez pristanka roditelja ili skrbnika djece mlađe od 18 godina, uklonit ćemo ih bez odgađanja. Maloljetnici mlađi od 18 godina ne smiju koristiti Sorion.hr Internetsku stranicu. Niti jedan dio Internetske stranice sorion.hr nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 18 godina, niti sorion.hr u bilo kojem trenutku ne promovira svoje proizvode osobama mlađim od 18 godina.

Kupac unosom svojih osobnih podataka te potvrdom (klikom) o prihvaćanju „uvjeta poslovanja“ na stranici sorion.hr prihvaća i potvrđuje da je upoznat s informacijama iz ove Izjave o privatnosti.

Privolu za davanje podataka kroz kontakt obrazac Korisnik može povući u svakom trenutku slanje obavijesti/zahtjeva na mail adresu info@biomundus.hr ili putem kontakt obrasca na web stranici.
Sorion.hr neće dijeliti osobne podatke Korisnika s drugim stranama.

 

Izjava o povjerljivosti

Obrazac za promjenom ili povlačenjem podataka