Besplatna dostava za narudžbe preko 39.82 €

Kako koristiti Sorion® kremu?

Preporučamo nanositi Sorion® kremu dva puta dnevno. Kremu nanijeti na dijelove kože zahvaćene promjenama, bez utrljavanja.

Kome je namijenjena Sorion® Sensitive krema?

Sorion® Sensitive krema pogodna je za dugoročnu njegu izrazito osjetljive kože i mogu je koristiti djeca od navršene 3 godine i starija, trudnice te odrasli.
Za djecu mlađu od 3 godine molimo da se posavjetujete s liječnikom.

Koja je razlika između Sorion® i Sorion® Sensitive kreme?

U njihovim sastojcima.

Sorion krema, za razliku od Sensitive kreme, u sebi ima vazelin koji izgrađuje zaštitni sloj kako bi se ojačala kožna barijera i njezina prirodna otpornost. Ovaj sastojak osigurava da su aktivni sastojci duboko apsorbirani te omogućava da se vlažnost kože što duže “skladišti” (učinak okluzije). Taj je učinak mnogo jači s vazelinom nego s bilo kojim poznatim prirodnim uljem.

Sensitive krema temelji se na nježnoj emulziji vode i ulja s kokosovim maslacem te je pogodna za akutnu, nadražujuću i vrlo osjetljivu kožu, stoga je  preporučamo za korištenje i kod djece.

Svi Sorion proizvodi mogu se upotrebljavati bez pauze, dok će Sorion kremu biti dovoljno koristiti 2-3 puta na dan, a Sensitive kremu i do 3-4 puta dnevno.

Koliko vremena je potrebno kako bih primijetio vidljive razlike na koži?

Period u kojem počinjemo primjećivati vidljive promjene na koži varira, to vrijeme razlikuje se od osobe do osobe. Vidljive promjene neki uoče već nakon nekoliko dana korištenja, a trebalo bi primijetiti unutar perioda od 4 do 6 tjedana – uz redovitu primjenu prema uputama na Sorion® proizvodu.

Sadrži li Sorion® steroide?

Ne. Sorion® je 100% bez steroida.

Smije li se Sorion® proizvod koristiti u trudnoći i za vrijeme dojenja?

Da. Sorion® se smije koristiti u trudnoći i za vrijeme dojenja.

Sadrži li Sorion® štetne sastojke?

Ne. Nema štetnih sastojaka u Sorion® proizvodima zato je siguran za korištenje i kod djece (3+) i trudnica.

Mogu li djeca koristiti Sorion®?

Da, Sorion® je siguran i djeca od navršene 3 godine (i više) mogu ga koristiti.
Za djecu mlađu od 3 godine molimo da se posavjetujete s liječnikom.

Primijetio sam titanijev dioksid u Sorion® formuli? Je titanijev dioksid klinički dokazano štetan?

Ne. Titanijev dioksid nije klinički dokazano štetan, zato što je titanijev dioksid pigment koji se koristi samo kao sastojak za izbjeljivanje u Sorion® proizvodima.

Jesu li Sorion® proizvodi testirani na životinjama?

Ne, Sorion® proizvodi nisu testirani na životinjama, već upravo suprotno – svi su proizvodi i sastojci “cruelty free” i veganski.