Besplatna dostava za narudžbe preko 39.82 €

SORION krema za njegu kože tijela

*za kožu cijeloga tijela

21,10  (158,98 kn) 43,66  (328,96 kn)

Obriši

Pakiranja: 50g/60ml I 125g/150ml

Regenerativna krema za njegu kože zahvaćena psorijazom, neurodermatitisom i ekcemom. Ajurvedska krema s nimom, hladno prešanim kokosovim uljem i kurkumom.

Sorion krema je ajurvedski pripravak s prirodnim sastojcima. Zahvaljujući posebnoj kombinaciji pažljivo odabranih, visokokvalitetnih i prirodnih ajurvedskih sastojaka (nim, kurkuma, indijski broć, slatki indrajao i hladno prešano kokosovo ulje), Sorion krema je naročito pogodna za intenzivnu njegu hrapave, nadražene i ljuskaste kože te kože zahvaćene crvenilom i svrbežom. Za njegu vlasišta su dostupni Sorion šampon i Sorion losion.

  • ajurvedska formula s prirodnim uljima i biljnim ekstraktima
  • intenzivna regenerativna krema za suhu te akutno ili kronično nadraženu kožu
  • pogodna za nadraženu i upaljenu kožu te kožu zahvaćenu crvenilom i svrbežom i kao dodatak sredstvima za tretiranje psorijaze, neurodermatitisa, herpesa i ekcema (npr. seboroični ekcem)
  • bez silikona i parabena
  • može se koristiti i za tijelo i za lice
  • dermatološki ispitana kompatibilnost s kožom
  • pogodna za sve tipove kože i djecu od 3 godine naviše

Sastojci
vazelin, hladno prešano kokosovo ulje (Cocos nucifera), mikrokristalinični vosak, parafinski vosak, nim (Azadirachta Indica – ekstrakt kore i lista), kurkuma (Curcuma longa – ekstrakt gomolja), indijski broć (Rubia cordifolia – ekstrakt korijena i stabljike), slatki indrajao (Wrightia tinctoria – ulje iz lista), miris, BHA (butilirani hidroksianizol), titanijev dioksid, benzil alkohol

Način primjene
Ako je koža ljuskasta ili zahvaćena crvenilom, nanijeti kremu tapkanjem, bez utrljavanja. Ne nanositi na otvorene rane ili inficirane posjekotine. Kremu možete koristiti, bez stanke, 2-3 puta dnevno.
Nakon primjene izbjegavati direktno izlaganje suncu. Izbjegavati kontakt s očima i sluznicama.

Napomena
Samo za vanjsku upotrebu. Budući da je riječ o proizvodu s prirodnim sastojcima, boja i konzistencija mogu se razlikovati, ali to ne utječe na njegu. Čuvati izvan dohvata djece (zbog opasnosti od gutanja). Pohraniti na hladnom i suhom mjestu.

Obriši